Wat heeft uw organisatie nodig om zich te kunnen concentreren op de core business?

24x7 telefonie

Steeds meer organisaties streven naar een 24/7 telefonische bereikbaarheid, vaak is het lastig en duur om dit zelf te regelen. A2 Antwoordservice biedt u de uitkomst: Al jarenlang is A2 Antwoordservice de specialist op het gebied van telefonie, welke wij aanbieden aan organisaties die 24/7 bereikbaar willen zijn. Wij doen dit reeds vele jaren voor organisaties in verschillende sectoren.

De focus van onze 24/7 telefoondienst ligt op het snel, adequaat en deskundig afhandelen van de inkomende telefoongesprekken. Deze dienst is geschikt als u op zoek bent naar een vervanging voor uw servicedesk, storingsdienst, meldkamer of calamiteitendienst.

Antwoord­service

A2 Antwoordservice is gespecialiseerd in het beantwoorden en inhoudelijk afhandelen van inkomende telefoongesprekken voor grote bedrijven, overheidsorganisaties en semioverheid organisaties. De focus van onze telefoonservice ligt op het professioneel afhandelen van de telefoongespreken, waarbij continuïteit, deskundigheid en betrouwbaarheid belangrijke begrippen zijn.

Door met scripts, internet en systemen van klanten te werken, bereikt A2 Antwoordservice een inhoudelijke oplosgraad van gemiddeld 85 procent van de binnenkomende gesprekken. Onder het inhoudelijk afhandelen van gesprekken verstaat A2 Antwoordservice niet alleen het telefonisch antwoord geven of doorverbinden, maar ook het opsturen van folders, brochures of formulieren, het doorgeven van storingsmeldingen, het aannemen van telefonische bestellingen, het plannen van verschillende soorten werkzaamheden, etc.

Webcare

Op het gebied van Webcare is er veel mogelijk binnen A2 Antwoordservice. Wij kunnen standaardvragen die via uw social media kanalen of webchat binnenkomen beantwoorden op basis van uw instructies. Het doel van Webcare is onder andere de klanten op een positieve manier te beïnvloeden en te zorgen voor een optimale klantbeleving. Daarnaast draagt Webcare bij aan een hoog niveau van uw klantenservice, versterkt public relations en realiseert uw marketingdoelstellingen. Kortom: Webcare biedt u enorme kansen.

E-mail

Bij het afhandelen van e-mails van klanten maakt A2 Antwoordservice, net als bij telefonie, gebruik van het script, internet en systemen van klanten. Indien een e-mail niet door A2 Antwoordservice beantwoord kan worden, wordt de e-mail doorgestuurd naar de juiste persoon bij de klant. Vervolgens wordt de beantwoordingstermijn door A2 Antwoordservice gemonitord en ontvangt de betreffende persoon van de klant een herinneringsmail indien hij of zij de e-mail niet binnen de gestelde tijd heeft.

Advies

A2 Antwoordservice adviseert klanten bij communicatie vraagstukken rondom het Klant Contact Center (KCC). Hierbij kan gedacht worden aan het adviseren in het zo efficiënt mogelijk laten functioneren van een in-house KCC, het inrichten hiervan of het al dan niet in samenwerking opzetten en/of exploiteren van een KCC op uw locatie.

Detachering

Door de ervaring met systemen van klanten, kan A2 Antwoordservice haar medewerkers bij klanten detacheren. In het algemeen hoeven onze medewerkers nauwelijks ingewerkt te worden en zijn zij direct inzetbaar voor een klant.

Enkele klanten die u voorgingen:
Wij verwerken 50.000 gesprekken per maand voor onze klanten.
Wilt u ook gebruik maken van onze dienstverlening?
Neem contact met ons op voor een kennismaking
en een vrijblijvende offerte.
©2022 A2 Antwoordservice B.V.
Site ontwikkeling door Connections.