logo

Meer informatie? Bel 0251 260 900 of e-mail
Publieke sector

 

Bevindt uw bedrijf zich in de publieke sector en wilt u de telefonische bereikbaarheid uitbesteden? Dan biedt A2 Antwoordservice de uitkomst.

A2 Antwoordservice regelt al jarenlang de bereikbaarheid van verschillende bedrijven die zich bevinden in de publieke sector. Deze branche is dan ook één van de branches waar A2 Antwoordservice zich in gespecialiseerd heeft. Voorbeelden van bedrijven waar A2 Antwoordservice al jarenlang ervaring mee heeft zijn: Drinkwaterbedrijven, gemeenten en waterschappen.

Het is voor uw klanten belangrijk dat uw bereikbaarheid gegarandeerd is. Zodra er problemen ontstaan of dringende vragen zijn willen zij direct contact met u op kunnen nemen. Snel, adequaat en deskundig handelen is waar de focus op ligt binnen uw organisatie, A2 Antwoordservice biedt met haar ervaring op dit gebied een uitstekende aanvulling en fungeert als het verlengstuk van uw dienstverlening.

Voor uw bedrijf zijn er verschillende diensten mogelijk, zo kunnen wij uw bereikbaarheid opvangen alleen tijdens kantoortijden of u kiest voor een 24/7 bereikbaarheid. Kijk bij onze diensten wat de mogelijkheden voor u zijn binnen A2 Antwoordservice of neem contact met ons op.